Anni Polva Rakasta minua hiukan

Anni Polvan Rakasta minua hiukan tempaisi minut mukaan ensisivulta lähtien. Kirja kertoo Lulun ja Antin rakkaustarinan.

Olen lukenut Anni Polvan kirjoja paljon. Rakastan Anni Polvan kirjoja. Nauroin monta kertaa lukiessani tätä kirjaa.

Loppu tässä kirjassa oli ihana ja romanttinen.

Tähän on on kirjoitettu jatkoosia. Ehkä joskus luen ne jos jostain löydän jatkoosat.

 

2 thoughts on “Anni Polva Rakasta minua hiukan

  1. Hei Paula Kiitos kommentistasi.
    Olen Sympaattinen ihminen ja romantikko. Pidän rakkausromaaneista rakkauselokuvista ja rakkauslauluista.

  2. Olin tänään surullinen ja jostain syystä tuli mieleen, että voisin lukea ehkä jotain sinun vanhaa blogiasi koska niissä on aina pelkästään kaikkia mukavia asioita ja että ehkä voisin löytää jotain kirjavinkkejä. Ja sitten huomasin, että sinulla on nyt ainakin kaksi blogia, joita en ole ennen nähnyt! Olet kaikkein paras bloggaaja, joten päiväni piristyi heti! Kiitos ihanista blogeista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =